välkommen till vårat galna liv | nathalievanzoelen
nathalievanzoelen

nathalievanzoelen

Annons

välkommen till vårat galna liv

 Hej och välkommen till min blogg!
Har länge funderat på att skapa ett konto här men inte blivit av då jag sedan tidigare har bloggat för nouw och vart helt

insnöad på det men en ny start och en helt annan blogg är jag så taggad på att sätta igång. Här kommer jag dela det mesta som har att göra med vardag och tankar hur det är att pendla mellan USA och Sverige helt själv med en snart två åring. Ja en hel del om inte annat, Jag hoppas att ni kommer trivas här med oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nathalievanzoelen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats